Худеем после праздников — без голодовок и изнурительных нагрузок

Пoслeнoвoгoднee тeлo. Дaвaйтe скaжeм, кaк eсть: с целью пoдaвляющeгo бoльшинствa тex, ктo eжeднeвнo имeл прaздничныe зaстoлья, пo крaйнeй мeрe, пo oщущeниям, oнo пoдoбнo рaстянутoй гaрмoшкe, кoтoрую рaстягивaли в тeчeниe двуx пoслeдниx нeдeль и кoтoрую xoчeтся кaк мoжнo быстрee сжaть. A eщe дoбaвить сeбe энeргии, пoтoму чтo пoслe стoль длитeльнoгo oтдыxa нужнo тoжe oтдoxнуть.

Eсли в кaнун прaздникoв oснoвным зaпрoсoм журнaлистoв к врaчу-диeтoлoгу былo «какими судьбами приготовить к Новому году?», так сейчас пошла волна «т. е. вернуться в форму после Нового годы?»

Подозреваю, что соцсети накроют марафоны точно по «скорейшему» возвращению в прекрасную форму, же хочу подчеркнуть важные моменты.

Там текст на языке оригинала.

Найголовніше – неважный (=маловажный) робіть ніяких екстремальних кроків типу «свой брат)», «їсти лише прежде обіду», «сидіти держи воді/кашах/яйцях чи «ночувати у спортзалі», нежто ще, чого доброго, клізми, послаблюючі, тюбажі і тп. Вам на довго не вистачить і после втомленої гармошки додасться ще і погіршене самопочуття та відчай.

Видео дня

ЩО Вы ДОПОМОЖЕ?

Харчування, яке активує природні системи детоксикації.

Взагалі-в таком случае слово «детоксикація» у медицині означає інтенсивне лікування в стаціонарі, если стан пацієнта дуже важкий.

Нашими головними органами природньої детоксикації є печінка, нирки, живот, легені та шкіра.

Печінка і нирки никак не зберігають токсини, як багато людей помилково вважають,і, навіть, якщо ці органи маловыгодный працюють, шкідливі речовини попадають у укрытие і не затримуються в них.

Около правильному регулярному харчуванні організм самопроизвольно здатен вивести непотрібні і відпрацьовані продукти обміну речовин выше кишечник, нирки, шкіру та легені.

Ми знаємо, що печінка — це «лабораторія» організму, мол все, що ми їмо та п\’ємо (якщо це маловыгодный вода), розкладається на складові та перероблюється, шкідливе во (избежание організму перетворюється на нешкідливе.

Про повноцінної роботи печінки важливий білок.

Быть дефіциті білка печінка надає частину власних клітин исполнение) підтримки білкового обміну в організмі.

Хорошим джерелом якісного білкаі надалі залишаються яйця.

В них, крім ідеального для того оргнізму людини, співвідношення амінокислот, є ще надзвичайно корисний жовток. Тому яйця в сніданок — одне з кращих рішень: і единица ясна, і печінка здорова і калорій маловыгодный багато.

Клітковина — природний фільтр, цедилка.

Сирі або термічно оброблені овочі, фрукти та ягоди, цільнозернові каші — краще джерело клітковини. Возле непереносимості сирих овочів вживайте м\’які приправа із варених/запечених овочів (багаті пектином) та інулін (міститься в корені цикорію), мелені висівки.

Клітовина стимулює моторику кишечника, зв\’язує шкідливі речовини і безвыгодный дає їм змоги потрапляти у крыша та живить корисну мікробіоту товстого кишечника.

Наприклад, перлова мамалыга багата бета-глюканами, які забезпечують відчуття ситості, нормалізують рівень холестерину, глюкози в крові, знижують ризик утворення каменів у жовчному міхурі.

Смалец – маленький шматочок (як 1-2 гральні кубики).

Стимулює виділення жовчі, сприяє природньому очищенню печінки і допомагає запобігати застою жовчі, сприяє зниження «поганого» холестерину, оскільки після викиду жовчі організм відразу присутпає поперед вироблення її нової порції і с целью цього використовує холестерин.

Тук має бути просолене і добре проморожене, інакше є ризик заразитися трихінельозом.

Кращий время для сала – ранок.

Чиста сельтерская. Її не має бути ні дуже багато, ні занадто (точно) кот наплакал: 20-40 мл на кілограм ваги. Таким (образом, орієнтуватися потрібно на природнє відчуття спраги та колір сечі. Проте взимку пити хочеться менше, тому декілька склянок теплої води протягом дня лише принесуть користь. С саме звичайна чиста зажор, не чай, не кава, отнюдь не І не забувайте про механічну обробку їжі. Це дуже важливо. Наші зуби маловыгодный лише для того, щоб усміхатися получи фото, а, в першу чергу, щоб жувати і забезпечувати хороше травлення.

Великі непрожовані шматки їжі дають відчуття важкості.

І, впредь до речі, ферменти не допомагають зменшити це відчуття важкості, ибо у шлунку вони не працюють (тому безлюдный (=малолюдный) вірте рекламі, де показують ферменти, які богослужение випити перед «обжираловкою»).

Після суцільних застіль найбільше, що хочеться — це полежати. Ні, навіть без- так: накласти собі їжі для тарілку і полежати.

От отнюдь не робіть цього. Коли Ви, наївшись, лягаєте, ведь нижній стравохідний сфінктер, його називають кардіальним сфінктером (це м\’язеве потовщення внизу стравоходу, яке забезпечує просування їжі із стравоходу у шлунок і запобігає її зворотньому поверненню) починає поступово пошкоджуватися ферментами шлункового соку та соляною кислотою, до самого яких стінка шлунку мало-: неграмотный чутлива, а стінка стравоходу — дуже чутлива (виникає печія).

Особливо небезпечний морфей на повний шлунок і во (избежание людей із захворюваннями серця, із підвищеним тиском крові, високим холестерином, оскільки у людей з такою поганою звичкою підвищується ризик інфарктів.

Тому.

Більше фізичної активності. Після застіль, коль в\’ялість і втома накривають вже зранку, зробіть декілька енергійних рухів (якщо спішите возьми роботу), а ще краще — зробіть объединение вправ натще: легка розминка з танцювальними рухами, махи руками та ногами — це тетька, що підсилить чутливість інсулінових рецепторів нате поверхні клітин, покращить метаболізм глюкози, зменшить перетворення вуглеводів в ворвань.

Зрештою, те, що ми їмо впливає никак не лише на наше метаболічне та клітинне привет\’я, але і на наші емоції: як выше- мозок обробляє інформацію та генерує думки та ідеї.

В наступному пості я продовжу тему хорошого самопочуття, незалежно від свят, застіль та різних життєвих ситуацій.

Залишайтеся здоровими, наповненими планами і радійте, радійте життю!:)

А ще напишіть свої перевірені способи «реабілітації» після святкових застіль:)